noiembrie 11, 2010

Gandeste inteligent si actioneaza ca atare!


Acest articol iti ofera o scurta descriere pentru generarea unor surse considerabile de venit pasiv.

Va arata exact cum sa-l folositi, si va ofera posibilitatea de a porni imediat la treaba!


In viata, atitudinea este totul !

Pentru a reusi in viata trebuie sa ai o atitudine deschisa si sa fii gata sa profiti de oportunitatile care se ivesc.

Pentru a intelege mai bine acest lucru voi face o paralela cu filmul "Yes Man" in care Jim Carrey joaca rolul unui functionar de banca obisnuit sa treaca prin viata ca gasca prin apa : spunand NU tutoror ocaziilor care se ivesc.

Intamplarea face, insa, sa ajunga la seminarul unui "guru" care era adeptul unei atitudini pozitive in viata... si astfel personajul lui Jim Carrey a inceput sa spuna DA fiecarei situatii din viata sa !

Efectele acestei atitudini au fost mixte ! Problema lui Jim era ca spunea DA chiar la orice si a ajuns sa aduca pe langa lucruri bune in viata sa si o gramada de belele. Dar pe parcurs a inceput sa isi calibreze atitudinea. Sa spuna DA cu cap !
                                                                                                                                                                
Efectul ?

Unul din cele mai importante rezultate a fost acela ca si-a gasit perechea si a inceput sa duca o viata palpitanta alaturi de ea !
Asta pe langa faptul ca a invatat vreo cateva limbi straine, si-a facut o multime de prieteni noi si a inceput sa isi traiasca viata cu adevarat !

Cate ocazii lasati sa treaca pe langa voi ?

Multi oameni scapa din vedere ca ar avea o problema de atitudine. Si totusi, v-ati gandit cum ar fi fost viata dvs daca ati fi ales candva sa raspundeti DA ?

De pilda...
Poate ca v-ati fi dorit sa cantati la chitara...
Poate sa cunoasteti 3 limbi straine si sa puteti avea astazi un job bun care v-ar permite sa calatoriti in toata lumea,
Sau poate v-ati fi dorit sa fi facut mai multa miscare candva, astfel incat acum sa va simtiti mandru de corpul dvs...
Sau poate v-ati fi dorit sa fi profitat de un anumit moment, de dupa revolutie, pentru a va deschide un mic magazin / restaurant sau, pe scurt, sa fi profitat de oportunitati care erau la acel moment chiar in fata dvs ?
Sau poate v-ati fi dorit sa o fi invitat pe colega/colegul de care erati indragostit(a) in timpul facultatii...

Si totusi ati ezitat...
Iar sansa s-a dus, lasandu-va viata mai saraca decat ar fi putut fi !!!

"Yes Man" in practica !

Am citit multe carti de dezvoltare personala si am aplicat multe din lucrurile pe care le-am invatat.

Ei bine... ATITUDINEA face diferenta in orice domeniu al vietii !!!
O atitudine pozitiva nu inseamna a spune DA oricarei ocazii.

Folositi-va capul si spuneti DA de fiecare data cand va doriti cu adevarat ceva insa singurul impediment serios este EZITAREA !

E un adevar simplu si dureros : "Oamenii care ezita ajung mai devreme sau mai tarziu sa regrete !"

Cand spui DA ?        
    NU iti sugerez sa spui DA mecanic, oricarei propuneri.                                                          Daca ti-as propune sa imi dai 1.000 Euro sub promisiunea ca ti-as dezvalui un ipotetic secret al imbogatirii rapide... poate ca NU ar fi cazul sa spui DA !
Dar atunci cand poti face ceva pentru visul tau, iar ratiunea iti spune ca merita, fara sa pierzi prea mult, fa-o !!!

Doresti cateva exemple ?

- Invit-o intr-o zi la o plimbare pe femeia aceea pe care tot eziti sa o abordezi. In cel mai rau caz vei fi refuzat...
- Fa un copil atunci cand toate circumstantele sunt favorabile si totusi nu poti scapa de ezitari. Vei pierde ceva timp, bani si nervi insa vei castiga un suflet minunat care iti va lumina viata !
- Cand ti se ofera o oportunitate in care riscul e redus iar premizele sunt pozitive, daca in urma unei analize ratiunea iti spune ca merita, nu mai ezita !!
- Daca visezi sa canti la chitara, aloca 30 de minute pe zi, cumpara-ti o chitara si eventual o carte si apuca-te de treaba ! Candva vei fi atat de fericit ca ai facut-o pur si simplu !
- Daca ai niste kilograme in plus, apuca-te odata de sport si impune-ti un regim. Nu mai trisa in fata propriei vieti cand stii ca ar fi cazul sa o faci. Spune da si vei vedea ca vei fi mult mai multumit de corpul si de viata ta !

Afacerea ta !

Sper sa folosesti aceasta atitudine pozitiva in viata ta pentru a obtine ceea ce iti doresti !
Daca vrei sa fii liber financiar, FA CEVA !
Tine ochii deschisi pana vei vedea o ocazie la care ratiunea iti spune sa zici DA !
Atunci infrange-ti ezitarile si apuca-te de treaba !
Castig bani din aceasta afacere si am o satisfactie deosebita sa pot invata si alti oameni cum sa reuseasca.

                                        Ce pierzi ?
Investitie aproape neglijabila pe luna, cam cat o pizza si o bere. Asta este ceea ce "pierzi" pentru a o face ! Daca ratiunea iti zice sa o incerci, INCEARC-o !

NU incerc sa "vand" nimanui o "gogoasa" ! E nevoie de munca pentru a reusi iar eu nu pot sa iti ofer decat o reteta care functioneaza. Insa tu va trebui sa aplici aceasta reteta.

Asa cum ti-ar lua ore zilnice de practica pentru a invata sa canti la chitara, si afacerea aceasta va avea nevoie de ore zilnice de munca ! Dar daca o vei face, candva vei fi atat de fericit !!! Intrucat candva vei fi si tu un om liber financiar !

Daca ai citit pana aici inseamna ca esti interesat si doresti sa afli mai multe. Pentru a avea acces absolut gratuit la pleiada de informatii doar lasa-mi adresa de email si ai sa le primesti.:
jobonline.ro@gmail.com  Schimba-ti viata in bine!


       

3 comentarii:

  1. Cred ca ar rebui sa-ti vezi de blogul tau si sa dezbati la tine "äcasa" problemele de religie posteaza referitor la articol data viitoare.

    RăspundețiȘtergere
  2. In principiu articolul este interesant dar, dupa o citire amanuntita reies contradictii....
    La inceput : "Acest articol va ofera un plan experimentat pentru generarea unor surse considerabile de venit pasiv." ca sa termini cu : "Eu iti propun o afacere, pentru inscrierea gratuita click pe linkul de mai jos si primesti gratuit pe email cursuri despre afacere." . Deci, daca inteleg bine, ne oferi un plan care consta in cursuri gratuite pe care le vom primi prin mail?
    Poate ne dai o explicatie, ganduri ce-ti apartin tie nu culese de pe diverse alte blog-uri!

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu cred ca e nici un fel de contradictie, planul experimentat se refera la adevaratele castiguri care le obtin cei care-l aplica, iar pe blog nu am cum sa detaliez afacerea de aceea am facut o scurta descriere. Pentru cei interesati e postata o legatura unde se pot inscrie pentru a primi informatiile necesare.
    Cat despre ganduri, sunt ale mele, ca m-am ajutat in culegerea de informatii e ceva absolut normal deoarece omul cat traieste invata!

    RăspundețiȘtergere