octombrie 31, 2010

Filosofia succesului incepe cu definirea clara a scopului si managementul esecului !

Marii campioni sunt de obicei marii invinsi !

Jucatorul de baseball Babe Ruth a fost infrant de 1330 de ori, dar a invins de 714 ori.

Michael Jordan a fost dat afara din echipa de baschet a liceului. Jordan spunea: "Am esuat de nenumarate ori in viata. De aceea am reusit."

Lui Thomas Edison i-au trebuit 10.000 de experimente esuate pentru a inventa becul cu incandescenta.

R.H. Macy a dat faliment de sapte ori inainte ca magazinul lui din New York sa dea lovitura.

Romancierul englez John Creasey a primit 753 de scrisori de refuz inainte sa-si publice cele 564 de carti.

Raed Arafat, fondatorul SMURD a ajuns in Romania pt ca a fost singura tara care i-a acceptat cererea de inscriere la facultate. Prima ambulanta SMURD a fost masina lui personala, iar astazi, SMURD a devenit o emblema nationala, o "emblema de mare prestigiu a sanatatii românesti" dupa cum se exprima presedintele Romaniei Traian Basescu. El a aratat ca ideea de a muta o parte dintr-un spital acolo unde se afla pacientul a fost un concept revolutionar, pe care astazi Romania il exporta !

Ironic este ca, la fel ca in multe alte povesti de succes, la sfarsitul facultatii, cand Raed Arafat le spunea colegilor ce avea de gand sa faca, mentionand ambulante si elicoptere capabile de intervenitii in toata tara... colegii lui radeau de el !

Exemplele pot continua la nesfarsit intrucat ideea este simpla : Pentru a reusi in ceea ce iti propui trebuie sa nu te lasi doborat de esecuri ci sa inveti din ele !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu